Céginformáció


A Szűcsbútor egyedi bútorkészítő vállalkozásról

Üdvözlöm! Szűcs István vagyok.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalunkra!

Bútor készítéssel foglalkozó egyéni vállalkozásomat  1996-ban kezdtem. Kezdetben másodmagammal dolgoztam, egy 30m²-es műhelyben, majd 1998-ra a létszám +3 főre nőtt. Gazdálkodásunk során folyamatosan javult, növekedett a cégünk és 2001-re már egy saját tulajdonban lévő 400m²-es alapterületű 8 főt foglalkoztató bútorgyártó üzemmé fejlődött. Jelenleg is dolgozunk és állunk kedves megrendelőink rendelkezésére!

Bútorasztalos Nyíregyházán - egyedi bútorgyártás

Az egyre növekvő keresletnek köszönhetően nagy számú referenciával rendelkezünk és továbbra is igyekszünk minden igényt kielégíteni.  Jelenleg az egyedi bútorgyártás a fő területünk. Ezen beül a belsőépítészeti munkákra szakosodtunk. Leggyakrabban konyha, nappali és fürdőszobabútorokat készítünk megrendelőinknek, de emellett gyakori az előszoba, gardrób és hálószobai bútorok, valamint étkezők és a hozzájuk tartozó kiegészítő bútorok gyártása is. Komplett lakás berendezésében és otthonos kialakításában általunk ajánlott belsőépítész és lakberendező kollégáink segítségét kérheti!


Egyedi méretű fa bútorok

Az igényelt bútorokat minden esetben egyedi méretben készítjük el, helyszíni felméréssel, tervezéssel, beépítéssel. A folyamatos marketing tevékenység eredményeként ma már számtalan beszállítóval rendelkezünk, törekszünk a jó üzleti kapcsolat kialakítására.

Ennek eredményeképpen az asztalos iparban előforduló valamennyi anyaggal dolgozunk. Köztük: keményfa és fenyőfűrészáru , furnérozott lapok, bútorlap, MDF, Akril – Wilsonart, alumínium, üveg…stb.

Műhelyünkben és környezetében bármilyen ötlet megvalósításához szükséges technológia rendelkezésre áll. Elképzeléséhez minden szükséges kiegészítőt illetve tartozékot módunkban áll beszerezni, megvalósítani. Kérje árajánlatunkat egy telefont megér!

Név:Szűcs István e.v.
Székhely:4551, Nyíregyháza, Friss u. 25.
Telephely:4551, Nyíregyháza, Táltos u. 4.
adószám:51834225-2-35
email cím: