Gyerekszoba bútor

Egy gyerekszoba bútor tervezésénél számos dolgot figyelembe kell vennünk. Egyrészt, legyen olyan, amit a gyermek is szeretne, azokat a színeket használjuk, olyan formákkal dolgozzunk. Másrészt legyen praktikus az a gyerekszoba bútor. Gondoljunk arra is, hogy 3-5 év múlva már nem biztos, hogy ugyanazok lesznek a gyerekünk prioritásai. Például, ne csak a játékok elnyelésére legyen alkalmas egy-egy fiók, de a későbbi tankönyveket is tudja elrejteni. Ehhez már a gyerekszoba bútor tervezésénél jó át kell gondolnunk a méreteket.

  • 1/2
  • Előző
  • Következő

Gyerek bútorok és ifjúsági bútorok

A gyerek bútorok és ifjúsági bútorok legnagyobb kritériuma a biztonság. Nem elég, hogy egy gyerek bútor jól néz ki, és praktikusan használható, ha nem elég biztonságos. És itt nem csak a megfelelő csiszolásra, élvédésre gondolunk, hanem bizony az anyagvastagságokra is. Sajnos hívtak már bennünket olyan szülők, akiknek a megvásárolt gyerekágy leszakadt vagy a védőrács kitört, egész egyszerűen azért, mert nem jól terveztek a bútorgyártók. 
A mi egyedi gyerek bútoraink kimondottan a gyerekek által okozott terhelésre készülnek! Soha nem ajánlunk vékonyabb anyagot (olcsóbb is) csak azért, hogy a végösszeg könnyebben emészthető legyen a megrendelőnek! Elsődleges a gyerekek biztonsága!

Gyerekszoba bútorok fotói 2019

Gyerekszoba bútorok