Egyedi hálószoba bútor

Bár sokak nem is gondolnak bele, mégis a hálószobánkban töltjük a legtöbb időt az otthonunkon belül. Hiszen itt töltjük az éjszakát. ÉS bár többségünk nyugodtan alszik és éjjel nem nézegeti a hálószoba bútort, mégis a körülöttünk lévő tárgyak hatnak ránk. Ha elalvás előtt nyugtalanok vagyunk, akkor ez kihat a pihenésünkre is. 

Nyugtalaníthat egy szín, egy forma, egy agyag. Például volt olyan megrendelőnk, aki bár szeretett volna tükröt a gardróbra, mégis azt kérte, lehessen azt elrejteni, mert ő úgy még elaludni sem tud, és éjszaka biztosan megrémülne, ha valamiért ki kell mennie a sötétben.

Éppen ezért az egyedi hálószoba bútor elkészítését meg kell előznie egy alapos beszélgetésnek, terezésnek, ahol a megrendelő személyiségét is megismerjük kicsit.

Beépített hálószoba bútor készítés

Talán a leginkább helytakarékos megoldás, ha a beépített hálószoba bútor készítés mellett döntünk. Nemcsak esztétikus látvány és rengeteg ruhát elnyel, de a háziasszonyok kedvence is, hiszen sokkal kevésé porosodik, így a ritkább portörlés is elegendő.

Egyedi hálószoba bútorok 2019

Egyedi beépített hálószoba bútorok 2017

Hálószoba bútorok és Gardrobok